Επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό»

 

Στην επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη έδωσαν το παρών εκλεκτοί που ήθελαν να απολαύσουν τον παπαδιαμαντικό λόγο. Ανάμεσά τους ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, ο σκηνοθέτης Τάσος Ψαράς, ο μουσικοσυνθέτης Νότης Μαυρουδής, η συγγραφέας  Έρη Ρίτσου, ο συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης, ο ηθοποιός Κώστας Καστανάς, η γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη, ο ερευνητής- σκηνοθέτης Γιώργος Σγουράκης, ο εκδότης των απάντων του Παπαδιαμάντη Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Λέανδρος Πολενάκης, η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη αλλά και πολλοί άλλοι που χειροκρότησαν το κύρος της ελληνικής γλώσσας.  

 

Στο ρόλο του αφηγητή – Παπαδιαμάντη, η Μαίρη Ιγγλέση. Μαζί της: «Μαθιός», ο Γιάννης Τσιώμου, «Λαλιώ», η Τζένη Οικονόμου. Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Πασσαλή. Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης. 


Η κόρη του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, Έρη, ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, η Μαίρη Ιγγλέση και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

 

Ο Νότης Μαυρουδής και η Μαίρη Ιγγλέση

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Δέντρο», του Γιώργου Μανιώτη

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» 
(Δευτέρα και Τρίτη 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Μαρτίου, στις 20:30)
Ο Χριστόφορος, νεόπτωχος και νεοάστεγος, προσπαθεί να στολίσει το «Δέντρο» της ζωής του, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, 
στη γωνιά ενός δρόμου. Σύμμαχοί του, τα στολίδια που βρίσκει σε σακούλες σκουπιδιών. Μνήμες και αγαπημένες στιγμές γίνονται εφόδια, μαζί με κάποια άλλα αντικείμενα -διαφορετικά από τα συνηθισμένα- για να στολίσει με αυτά το πανύψηλο δέντρο που ορθώνεται μπροστά του.
Περισσότερα

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων με το αριστούργημα «Το αστέρι της ερήμου: Νεφέλη και Ναλιμάρ»!25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

«Όλοι οι δρόμοι, βασιλιά, θάρρος ζητούν και τόλμη… κι εκείνοι των πολέμων κι εκείνος της καρδιάς…»

 

Το παιδικό μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Νεφέλη και Ναλιμάρ» έρχεται στην «Ελεύθερη Έκφραση» την Παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016), στις 12:00, σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Περισσότερα

25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016), ακριβώς μετά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με κεράσματα, τραγούδι και χορό στο Αίθριο του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση». Ο όμορφος χώρος μας, γίνεται μια αγκαλιά και υποδέχεται τους φίλους του θεάτρου, με κιθάρα και φωνές!

Περισσότερα