«ΤΑΜΕΝΗ  ΤΡΙΤΗ» ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σας καλεί  στην «Ταμένη Τρίτη» στις 20 Μαρτίου, στις 20:00, αφιερωμένη στον πρωτοπόρο της ιατρικής, Γεώργιο Παπανικολάου, με αφορμή τα 50 χρόνια από το θάνατό του. Κεντρική συντονίστρια,

 

Περισσότερα

Ταμένη Τρίτη στην Ράνια Βισβάρδη - Η εκδήλωση

 

Στις 21 Φεβρουαρίου η «Ταμένη Τρίτη» ήταν αφιερωμένη στην Ράνια Βισβάρδη, ραδιοφωνική παραγωγό του Γ΄ Προγράμματος. Συνεργάτες της από το ραδιοφωνικό στούντιο ξετύλιξαν μνήμες και έπλεξαν την ιστορική μουσική της διαδρομή.

Περισσότερα

Ταμένη Τρίτη στην Ράνια Βισβάρδη


Μια ιδιαίτερη Πρόσκληση

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σας καλεί  στην «Ταμένη Τρίτη» αφιερωμένη στην ραδιοφωνική παραγωγό του Γ΄ Προγράμματος, Ράνια Βισβάρδη.

Κεντρικός ομιλητής, ο συνθέτης – κιθαριστής Νότης Μαυρουδής.

Στη σκηνή του θεάτρου, ο ποιητής- συγγραφέας... 

 

Περισσότερα

Μπέτυ Βαλάση - Η εκδήλωση

Όλοι οι συνάδελφοι, μια αγκαλιά!

 

Μια ζεστή αγκαλιά και ένα τεράστιο χειροκρότημα, έδωσαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι που ήρθαν στην Ταμένη Τρίτη της Μπέτυ Βαλάση, για την πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου. 

 

Περισσότερα

 

Ταμένη Τρίτη στη Μπέτυ Βαλάση

 

Η πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της σεζόν, τίμησε  στις 29 Νοεμβρίου, την μεγάλη ηθοποιό, Άννα Παϊταζή.

 

Συνεχίζουμε  «τάζοντας» την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου στην πολυαγαπημένη Μπέτυ Βαλάση.

 

Περισσότερα

 

«Ταμένη Τρίτη» στην Άννα Παϊταζή- Η εκδήλωση

 

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της χρονιάς που ήταν αφιερωμένη στην ηθοποιό Άννα Παϊταζή. Φίλοι, συγγενείς, ηθοποιοί, μεταφραστές, σκηνοθέτες, θεατρικοί παραγωγοί και συνεργάτες της αξέχαστης ηθοποιού, βρέθηκαν στην εκδήλωση

 

Περισσότερα

 

ΑΝΝΑ ΠΑϊΤΑΖΗ

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» έχει θεσπίσει τις «Ταμένες Τρίτες» από το 2003, ως βραδιές - αφιερώματα, ταμένες σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι μεγαλύτερο από την προβολή τους. Η πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της χρονιάς, θα ανοίξει την αυλαία της στις 29 Νοεμβρίου, τιμώντας την μεγάλη ηθοποιό, Άννα Παϊταζή.

 

Περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Δέντρο», του Γιώργου Μανιώτη

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» 
(Δευτέρα και Τρίτη 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Μαρτίου, στις 20:30)
Ο Χριστόφορος, νεόπτωχος και νεοάστεγος, προσπαθεί να στολίσει το «Δέντρο» της ζωής του, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, 
στη γωνιά ενός δρόμου. Σύμμαχοί του, τα στολίδια που βρίσκει σε σακούλες σκουπιδιών. Μνήμες και αγαπημένες στιγμές γίνονται εφόδια, μαζί με κάποια άλλα αντικείμενα -διαφορετικά από τα συνηθισμένα- για να στολίσει με αυτά το πανύψηλο δέντρο που ορθώνεται μπροστά του.
Περισσότερα

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων με το αριστούργημα «Το αστέρι της ερήμου: Νεφέλη και Ναλιμάρ»!25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

«Όλοι οι δρόμοι, βασιλιά, θάρρος ζητούν και τόλμη… κι εκείνοι των πολέμων κι εκείνος της καρδιάς…»

 

Το παιδικό μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Νεφέλη και Ναλιμάρ» έρχεται στην «Ελεύθερη Έκφραση» την Παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016), στις 12:00, σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Περισσότερα

25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016), ακριβώς μετά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με κεράσματα, τραγούδι και χορό στο Αίθριο του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση». Ο όμορφος χώρος μας, γίνεται μια αγκαλιά και υποδέχεται τους φίλους του θεάτρου, με κιθάρα και φωνές!

Περισσότερα