ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:

 

«Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» ΤΟΥ CHARLES PERRAULT

3η χρονιά επιτυχίας!!!


Τι κι αν η Αθήνα δεν έχει πια κεραμίδια; Ευτυχώς έχει γάτους! Κι όχι μόνο… Έχει καλύτερο! Τον Παπουτσωμένο Γάτο!!! Με ένα ζευγάρι μπότες και ένα σακούλι, ο πιο επινοητικός και πολυμήχανος γάτος όλων των παραμυθιών,  επιστρέφει για 3η χρονιά για να καταπλήξει και να ξεσηκώσει τους μικρούς του φίλους! 

 

Περισσότερα

 

Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης

 

της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη

 

Από το 2006  με τη στήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών ασχολούμαστε με την κυκλοφοριακή αγωγή. Ηδη πάνω από 35.000 παιδιά έχουν πρωταγωνιστήσει στις περιπέτειες του «Αττικούλη και της Αχδενπροσεξούλας» και έχουν φωνάξει το μήνυμα «ΣΤΟΠ στα τροχαία ατυχήματα». Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη είναι το νέο μας διαδραστικό παραμύθι με τη συμμετοχή παιδιών από 3 έως 12 ετών αλλά και γονιών που ζουν μαζί τους (και μαζί μας) αυτή την εμπειρία.

 

Οι παραστάσεις του Αττικούλη γίνονται στο χώρο του Θεάτρου μας τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου (2-3/6, 9-10/6, 17-16/6, 23-24/6 και 30/6-1/7) στις 12:00 το μεσημέρι.

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της Αττικής Οδού, των Αττικών Διαδρομών και του Θεάτρου Ελεύθερη Έκφραση να συμβάλλουν στην εκπαίδευση των παιδιών του Δημοτικού σε θέματα οδικής ασφάλειας, οι παραστάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ προσφέρονται στα παιδιά δωρεάν εκπαιδευτικά φυλλάδια γεμάτα με παιχνίδια και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2106682222

http://www.aodos.gr/services.asp?catid=20214&subid=2&pubid=15335498 

Περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Δέντρο», του Γιώργου Μανιώτη

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» 
(Δευτέρα και Τρίτη 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Μαρτίου, στις 20:30)
Ο Χριστόφορος, νεόπτωχος και νεοάστεγος, προσπαθεί να στολίσει το «Δέντρο» της ζωής του, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, 
στη γωνιά ενός δρόμου. Σύμμαχοί του, τα στολίδια που βρίσκει σε σακούλες σκουπιδιών. Μνήμες και αγαπημένες στιγμές γίνονται εφόδια, μαζί με κάποια άλλα αντικείμενα -διαφορετικά από τα συνηθισμένα- για να στολίσει με αυτά το πανύψηλο δέντρο που ορθώνεται μπροστά του.
Περισσότερα

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων με το αριστούργημα «Το αστέρι της ερήμου: Νεφέλη και Ναλιμάρ»!25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

«Όλοι οι δρόμοι, βασιλιά, θάρρος ζητούν και τόλμη… κι εκείνοι των πολέμων κι εκείνος της καρδιάς…»

 

Το παιδικό μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Νεφέλη και Ναλιμάρ» έρχεται στην «Ελεύθερη Έκφραση» την Παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016), στις 12:00, σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Περισσότερα

25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016), ακριβώς μετά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με κεράσματα, τραγούδι και χορό στο Αίθριο του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση». Ο όμορφος χώρος μας, γίνεται μια αγκαλιά και υποδέχεται τους φίλους του θεάτρου, με κιθάρα και φωνές!

Περισσότερα