Επετειακή Παράσταση της "Δημαρχίνας" για τα 158 χρόνια από τη γέννηση του Γεώργιου Σουρή.

 

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» για να απολαύσει την «Δημαρχίνα» του Γεωργίου Σουρή, με την Μαίρη Ιγγλέση, σε θεατρική σύνθεση Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη και σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα.

 

Μια πανηγυρική παράσταση για τα 158 χρόνια από τη γέννηση τους ποιητή (1/2/2011) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την παράσταση προλόγισαν ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, που έδωσαν το στίγμα του ποιητή αλλά και των δικών τους πιστεύω και καταχειροκροτήθηκαν. Ανάμεσα στον κόσμο και ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος με την γυναίκα του και την ανηψιά του, που γελούσε με τον… σημερινό Σουρή.


Τα κοστούμια και τα σκηνικά της «Δημαρχίνας» είναι της Πένυς Αμπλά, οι χορογραφίες της Μυρτώς Παπαδοπούλου και οι φωτισμοί του Αντώνη Παναγιωτόπουλου. Δίπλα στην Μαίρη Ιγγλέση, παίζουν οι: Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κοσμάς Χειράκης. Στο πιάνο ο Χρήστος Μπάκης.

 

 

(από αριστερά προς τα δεξιά):
Φίλιππος Κουτσαύτης, Πένυ Αμπλά, Αλέξης Μητρόπουλος, Μαίρη Ιγγλέση, Κώστας Πολιτόπουλος

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Δέντρο», του Γιώργου Μανιώτη

 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 8 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» 
(Δευτέρα και Τρίτη 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Μαρτίου, στις 20:30)
Ο Χριστόφορος, νεόπτωχος και νεοάστεγος, προσπαθεί να στολίσει το «Δέντρο» της ζωής του, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, 
στη γωνιά ενός δρόμου. Σύμμαχοί του, τα στολίδια που βρίσκει σε σακούλες σκουπιδιών. Μνήμες και αγαπημένες στιγμές γίνονται εφόδια, μαζί με κάποια άλλα αντικείμενα -διαφορετικά από τα συνηθισμένα- για να στολίσει με αυτά το πανύψηλο δέντρο που ορθώνεται μπροστά του.
Περισσότερα

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων με το αριστούργημα «Το αστέρι της ερήμου: Νεφέλη και Ναλιμάρ»!25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

«Όλοι οι δρόμοι, βασιλιά, θάρρος ζητούν και τόλμη… κι εκείνοι των πολέμων κι εκείνος της καρδιάς…»

 

Το παιδικό μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Νεφέλη και Ναλιμάρ» έρχεται στην «Ελεύθερη Έκφραση» την Παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016), στις 12:00, σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Περισσότερα

25/12/16 Χριστούγεννα με γιορτή στο Αίθριο!

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων (Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016), ακριβώς μετά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με κεράσματα, τραγούδι και χορό στο Αίθριο του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση». Ο όμορφος χώρος μας, γίνεται μια αγκαλιά και υποδέχεται τους φίλους του θεάτρου, με κιθάρα και φωνές!

Περισσότερα