Από το 2000 που έχει ξεκινήσει η λειτουργία του θεάτρου μας, έχει φανεί πολλές φορές το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της "Ελεύθερης Έκφρασης" με αρκετούς τρόπους:

 

 

  • Διοργανώσαμε τις «Μέρες Αγάπης» όπου όλα τα έσοδα των εισιτηρίων πηγαίνουν στις Ειδικές Ομάδες του «Σ.Ε.Ο.» (Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού). Σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου παρουσιάσαμε στη Λυρική Σκηνή τιςπαραστάσεις «Καρναβάλι των ζώων» του Saint Saens  και «4 εποχές» του Βιβάλντι με τα εισιτήρια να πηγαίνουν αποκλειστικά στο «Σ.Ε.Ο.»
  • Κάναμε οργανωμένες παραστάσεις για την Α.Σ.Π.Ε. (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος), με σκοπό την ενίσχυση της Συνομοσπονδίας. Από τις συγκεκριμένες παραστάσεις το 50% τον εσόδων πήγαν στο έργο για τη συνέχιση της Συνομοσπονδίας.
  • Δώσαμε παραστάσεις για το «Χαμόγελο του Παιδιού», για τη Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου «Be Strong - Μείνε δυνατός» και το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών (Σ.Ε.Ο).
  • Εδώ και χρόνια δίνονται αφιλοκερδώς παραστάσεις εντός ή εκτός του θεάτρου για ειδικά σχολεία.
  • Έχουμε δημιουργήσει τις "Ταμένες Τρίτες", βραδιές γενικού, καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος που δίνονται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
  • Από το 2006 έως το 2010 έχουν δοθεί δωρεάν παραστάσεις κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κυρίως για δημόσια σχολεία υποβαθμισμένων περιοχών (Ζεφύρι, Καματερό, Αχαρνές) και διαπολιτισμικά. Τις παραστάσεις συμπληρώνουν δωρεάν εκπαιδευτικά έντυπα που δίνονται στα παιδιά για πριν και μετά την εμπειρία της παράστασης στην οποία άλλωστε συμμετέχουν ενεργά πάνω στη σκηνή. Τις παραστάσεις έχουν δει δωρεάν πάνω από 14.000 μαθητές.
  • Ακόμα, δίνονται συχνά παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό σε όλα τα έργα που ανεβάζουμε κάνοντας πράξη το ότι το Θέατρο πρέπει να γίνεται προσιτό και στους μη δυνάμενους.
  • Σε όλες μας τις παραστάσεις έχουμε ειδικό εισιτήριο για ανέργους.
  • Από τον Νοέμβριο του 2011 και για όλη τη θεατρική σεζόν 2011-2012 δίνουμε δωρεάν εισιτήρια στη "ΦΩΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ" που έχει δημιουργηθεί από την ομάδα εθελοντών "Παιδί και Οικογένεια", ομάδα που υποστηρίζει ηλικιωμένουςκαι άπορους συνανθρώπους μας, θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς απ' το δικό μας μετερίζι. Ακόμα, προσφέρουμε μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις μας στη UNICEF για τα παιδιά των αναπτυσσόμενων χωρών. 

 

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα