Επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό»

 

Στην επίσημη πρεμιέρα για τη «Νοσταλγό» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη έδωσαν το παρών εκλεκτοί που ήθελαν να απολαύσουν τον παπαδιαμαντικό λόγο. Ανάμεσά τους ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, ο σκηνοθέτης Τάσος Ψαράς, ο μουσικοσυνθέτης Νότης Μαυρουδής, η συγγραφέας  Έρη Ρίτσου, ο συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης, ο ηθοποιός Κώστας Καστανάς, η γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη, ο ερευνητής- σκηνοθέτης Γιώργος Σγουράκης, ο εκδότης των απάντων του Παπαδιαμάντη Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Λέανδρος Πολενάκης, η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη αλλά και πολλοί άλλοι που χειροκρότησαν το κύρος της ελληνικής γλώσσας.  

 

Στο ρόλο του αφηγητή – Παπαδιαμάντη, η Μαίρη Ιγγλέση. Μαζί της: «Μαθιός», ο Γιάννης Τσιώμου, «Λαλιώ», η Τζένη Οικονόμου. Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Πασσαλή. Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης. 


Η κόρη του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, Έρη, ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, η Μαίρη Ιγγλέση και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

 

Ο Νότης Μαυρουδής και η Μαίρη Ιγγλέση

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα