«ΤΑΜΕΝΗ  ΤΡΙΤΗ» ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σας καλεί  στην «Ταμένη Τρίτη» στις 20 Μαρτίου, στις 20:00, αφιερωμένη στον πρωτοπόρο της ιατρικής, Γεώργιο Παπανικολάου, με αφορμή τα 50 χρόνια από το θάνατό του. Κεντρική συντονίστρια,

 

Περισσότερα

Ταμένη Τρίτη στην Ράνια Βισβάρδη - Η εκδήλωση

 

Στις 21 Φεβρουαρίου η «Ταμένη Τρίτη» ήταν αφιερωμένη στην Ράνια Βισβάρδη, ραδιοφωνική παραγωγό του Γ΄ Προγράμματος. Συνεργάτες της από το ραδιοφωνικό στούντιο ξετύλιξαν μνήμες και έπλεξαν την ιστορική μουσική της διαδρομή.

Περισσότερα

Ταμένη Τρίτη στην Ράνια Βισβάρδη


Μια ιδιαίτερη Πρόσκληση

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σας καλεί  στην «Ταμένη Τρίτη» αφιερωμένη στην ραδιοφωνική παραγωγό του Γ΄ Προγράμματος, Ράνια Βισβάρδη.

Κεντρικός ομιλητής, ο συνθέτης – κιθαριστής Νότης Μαυρουδής.

Στη σκηνή του θεάτρου, ο ποιητής- συγγραφέας... 

 

Περισσότερα

Μπέτυ Βαλάση - Η εκδήλωση

Όλοι οι συνάδελφοι, μια αγκαλιά!

 

Μια ζεστή αγκαλιά και ένα τεράστιο χειροκρότημα, έδωσαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι που ήρθαν στην Ταμένη Τρίτη της Μπέτυ Βαλάση, για την πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου. 

 

Περισσότερα

 

Ταμένη Τρίτη στη Μπέτυ Βαλάση

 

Η πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της σεζόν, τίμησε  στις 29 Νοεμβρίου, την μεγάλη ηθοποιό, Άννα Παϊταζή.

 

Συνεχίζουμε  «τάζοντας» την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου στην πολυαγαπημένη Μπέτυ Βαλάση.

 

Περισσότερα

 

«Ταμένη Τρίτη» στην Άννα Παϊταζή- Η εκδήλωση

 

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της χρονιάς που ήταν αφιερωμένη στην ηθοποιό Άννα Παϊταζή. Φίλοι, συγγενείς, ηθοποιοί, μεταφραστές, σκηνοθέτες, θεατρικοί παραγωγοί και συνεργάτες της αξέχαστης ηθοποιού, βρέθηκαν στην εκδήλωση

 

Περισσότερα

 

ΑΝΝΑ ΠΑϊΤΑΖΗ

 

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» έχει θεσπίσει τις «Ταμένες Τρίτες» από το 2003, ως βραδιές - αφιερώματα, ταμένες σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι μεγαλύτερο από την προβολή τους. Η πρώτη «Ταμένη Τρίτη» της χρονιάς, θα ανοίξει την αυλαία της στις 29 Νοεμβρίου, τιμώντας την μεγάλη ηθοποιό, Άννα Παϊταζή.

 

Περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα