16/12/16

«Λέγετε παρακαλώ!» από την θεατρική ομάδα «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα»

 

Η θεατρική ομάδα «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα», μετά την περσινή επιτυχία «Όλος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», ανεβάζει για 4 παραστάσεις μια διασκευή του έργου «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα» με τίτλο «Λέγετε παρακαλώ!», σε σκηνοθεσία Νάντιας Παπαηλιοπούλου. Σας περιμένουμε... είναι για καλό και φιλανθρωπικό σκοπό!

 

 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου2017, στις 21:15.

 

Εισιτήρια 5€ / Κρατήσεις θέσεων: 6936111010 και στη Γραμματεία της Ελληνοαγγλικής Αγωγής. Όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία με την «Ελληνοαγγλική Αγωγή».

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα