Επετειακή Παράσταση της "Δημαρχίνας" για τα 158 χρόνια από τη γέννηση του Γεώργιου Σουρή.

 

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» για να απολαύσει την «Δημαρχίνα» του Γεωργίου Σουρή, με την Μαίρη Ιγγλέση, σε θεατρική σύνθεση Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη και σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα.

 

Μια πανηγυρική παράσταση για τα 158 χρόνια από τη γέννηση τους ποιητή (1/2/2011) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την παράσταση προλόγισαν ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, που έδωσαν το στίγμα του ποιητή αλλά και των δικών τους πιστεύω και καταχειροκροτήθηκαν. Ανάμεσα στον κόσμο και ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος με την γυναίκα του και την ανηψιά του, που γελούσε με τον… σημερινό Σουρή.


Τα κοστούμια και τα σκηνικά της «Δημαρχίνας» είναι της Πένυς Αμπλά, οι χορογραφίες της Μυρτώς Παπαδοπούλου και οι φωτισμοί του Αντώνη Παναγιωτόπουλου. Δίπλα στην Μαίρη Ιγγλέση, παίζουν οι: Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κοσμάς Χειράκης. Στο πιάνο ο Χρήστος Μπάκης.

 

 

(από αριστερά προς τα δεξιά):
Φίλιππος Κουτσαύτης, Πένυ Αμπλά, Αλέξης Μητρόπουλος, Μαίρη Ιγγλέση, Κώστας Πολιτόπουλος

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα