Λυσιστράτεια 2013

 

Aποχαιρετήσαμε με μεγάλη συγκίνηση, τα «Λυσιστράτεια 2013».Ήδη τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατατέθηκαν σε ειδικό λογαριασμό της οικογένειας του δασκάλου Σπύρου Πρίμπα. Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές, τους μουσικούς, τους ερμηνευτές και τους δημιουργούς που πίστεψαν στο όνειρό μας και μας βοήθησαν να το κάνουμε πραγματικότητα! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για του χρόνου... Μέχρι τότε, ευχόμαστε η κάθε μέρα να είναι μια επιτυχημένη, προσωπική επανάσταση!

 

 

 

Πρόγραμμα και φωτογραφίες εκδηλώσεων:

 

Δευτέρα 4 Μαρτίου

 

  1. «Οι Λυσιστράτες του κόσμου» από τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε σκηνοθεσία Νατάσας Μερκούρη – Κυριακής Κυριακουλέα. Θεατρικό δρώμενο. 
  2. «Οδοιπορικό Γυναίκας» από το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Ματζαβίνου – Ιωάννας Αλεξανδροπούλου. Μουσικοθεατρικό δρώμενο.

 

Τρίτη 5 Μαρτίου

 

«Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι», από το 1ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου σε διασκευή - σκηνοθεσία Δημήτρη Τίτσε. Θεατρική παράσταση σε σύγχρονη μορφή. 

 


 

Τετάρτη 6 Μαρτίου

 

 

«Ελένη» του Ευριπίδη, από τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γρηγοράκη.  Η Ελένη και κάθε Ελένη μέχρι σήμερα. Θεατρική παράσταση. 

 


 

 

Πέμπτη 7 Μαρτίου

 

 

«Πορτρέτα Γυναικών» μέσα από την ποίηση και το τραγούδι με τους μουσικούς Αλέκο Χρηστίδη (κρουστά) και Αλέκο Ορφανίδη (πιάνο). Ερμηνεία: Αθηνά Καραταράκη.

 

Παρασκευή 8 Μαρτίου

 

«Η Γυναίκα γίνεται τραγούδι», με τους μουσικούς του Quasi Quarteto, Χρήστο Μπάκη (πιάνο), Γιώργο Μανωλά (1ο βιολί), Σπύρο Τραυλό (2ο βιολί), Έλσα Παπέλη (βιολοντσέλο). Ερμηνεία: Ειρήνη Κουτσαύτη. Πανηγυρικό κλείσιμο του Φεστιβάλ – συναυλία με τραγούδια για τη Γυναίκα. 

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα