Παιδική σκηνή 2018-2019

Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση», για τη σεζόν 2018-19, παρουσιάζει 5 διαφορετικά, ξεχωριστά θεατρικά έργα για παιδιά!!! 

 

    • Καθημερινά, κατόπιν συνεννόησης, παρουσιάζονται παραστάσεις διαδραστικού / βιωματικού χαρακτήρα για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.
    • Όλα τα παιδιά, πρωταγωνιστούν στη σκηνή, μαζί με τους ηθοποιούς!
    • Με ειδικά, εκπαιδευτικά προγράμματα που κερδίζουν τα παιδιά!
    • Με παιχνίδια και δραστηριότητες, που κάνουν πιο εύκολη την εμπέδωση του μηνύματος του κάθε έργου.
    • Χιούμορ, δράση, χορός, συνεχής συμμετοχή των παιδιών!
    • Με ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες
    • Καθημερινά, κατόπιν συνεννόησης, πραγματοποιούνται παιδικά party μαζί με την θεατρική παράσταση που επιλέγετε.

 

 

 

Αυτή τη σεζόν παρουσιάζουμε:

 

1. Το ρομπότ που ήθελε την ησυχία του!

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Το έργο που φέρνει κοντά τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της ρομποτικής, σε απόλυτη σχέση με την ενσυναίσθηση και την ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα.

 

Περισσότερα...

 


2. Έργο κατά του εκφοβισμού (bullying) και υπέρ του ξεχωριστού!

 

«Η Κοκκινοσκουφίτσα στη Χώρα του Λύκου»: Το κλασικό παραμύθι του που όλοι έχουμε αγαπήσει, με έναν πρωτότυπο Λύκο, σε μια νέα διασκευή της Κοκκινοσκουφίτσας. Μήπως τελικά δεν πρέπει να καταδικάζουμε τον «κακό» αλλά να βλέπουμε τους λόγους που έγινε «κακός»; Γιατί ένα παιδί δείχνει σκληρό στο σχολείο; Πώς πρέπει να του συμπεριφερόμαστε; Η διαφορετική Κοκκινοσκουφίτσα έχει τη λύση, πάντα στη φόρμα του κλασικού, που μιλά στην ψυχή του παιδιού!


3. Έργο κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης!

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη: Ο μεγαλύτερος παραμυθάς της Ελλάδας, σε νέα, ειδική μεταφορά για παιδικό θέατρο! Ένα international έργο – πανηγύρι, κόντρα στον πόλεμο! Ο Τρυγαίος, ο αρχαίος αμπελουργός από την Αθήνα, με το σκαθαράκι του προσπαθεί να ανεβεί ως τον Όλυμπο και να πείσει τους θεούς να σταματήσουν τον Πόλεμο και να επιστρέψει η Ειρήνη στον κόσμο. Εκεί θα βρει τους θεούς να έχουν αποχωρήσει «γι’ άλλη γη, για άλλα μέρη, που κανέναν δεν ξέρουνε και κανείς δεν τους ξέρει». Μοναδικοί βοηθοί του Τρυγαίου στην περιπλάνησή του είναι η Εκπρόσωπος των θεών αλλά και όλα τα παιδιά που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για τον Πόλεμο!

 

 

4. Έργο για το Νερό και την Οικολογία!
«Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό»: Η disco – party παράσταση, που έχει κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων! Με disco μουσική, και πολύ μα πολύ χορό και γέλιο! Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουνερό ψάχνει τη λύση στο μυστήριο του νερού που χάνεται… Βοηθοί του σε αυτό το ταξίδι είναι η Αγκάθα Κρίση και φυσικά όλοι οι μυστικοί οικολόγοι - πράκτορες, δηλαδή τα παιδιά!!!


5. Έργο για την Ανακύκλωση και τον Αλληλοσεβασμό!

«Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;»: Η μάχη μεταξύ του Σκουπίδη Σκουπιδένιου του 3ου, Σκουπίδαρχου του Σκουπιδακιστάν & του Απεχθάνη Σκουπιδομαχόπουλου, Αρχηγού του Πρασινιστάν, βαστάει γερά! Οι δυο φοβεροί ηγέτες, όχι μόνο μαλώνουν για το ποιος είναι καλύτερος αρχηγός από τον άλλον, αλλά και ποιος αγαπά περισσότερο τη φύση. Το αποτέλεσμα είναι σαρωτικό, αλλά ευτυχώς τα παιδιά που παρακολουθούν την παράσταση, πάντα βρίσκουν τρόπο να τους σώσουν την τελευταία στιγμή. Και εκείνους, αλλά και το Περιβάλλον!!!

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-8645400.

 

 

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα