ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;

 

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στο ΘΕΑΤΡΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ»!

 

Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» ξορκίζει κάθε… κακό, κλείνει το μάτι στο νέο χρόνο και γιορτάζει παρέα με το μουσικό σύνολο «The Quasi Quartetto».

 

 

Δυο βιολιά, ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο και μια φωνή, διακεκριμένοι μουσικοί που απαρτίζουν συμφωνικές ορχήστρες της Αθήνας, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και άλλων μουσικών σχημάτων, αγκαλιάζουν γνωστά τραγούδια, «ξελογιάζοντας» το κοινό να συμμετέχει ενεργά στην παράστασή τους.  

 

ΤΙ ΘΑ ΔΩ; Το μουσικό σύνολο «The Quasi Quartetto», που έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συνεργασίες με διαφόρους καλλιτέχνες κ.ά. Το φετινό, εορταστικό πρόγραμμα της βραδιάς, αποτελείται από μουσική ξένου και ελληνικού κινηματογράφου και φυσικά, από έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών!

 

 

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ; Γεώργιος Μανωλάς, 1ο βιολί, Σπύρος Τραυλός, 2ο βιολί, Έλσα Παπέλη, βιολοντσέλο, Χρήστος Μπάκης, πιάνο - ενορχηστρώσεις, Ειρήνη Κουτσαύτη, φωνή.

 

ΠΟΥ; Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», Λέσβου 8, Κυψέλη (ύψος Πατησίων 212).

 

ΠΟΤΕ; Ανήμερα των Χριστουγέννων (Τρίτη,25 Δεκεμβρίου) και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη,1η Ιανουαρίου). ΤΙ ΩΡΑ; Στις 21:30. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ; 2 ώρες.

 

 

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; Μόλις 10€/άτομο! Στην τιμή περιλαμβάνονται χειροποίητα εδέσματα και ένα ποτήρι κρασί, μπύρα ή τσικουδιά. Το δεύτερο ποτό από 3€.

 

Κρατήσεις θέσεων: 210-8645400

 

 

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτυ στο θέατρο! Γίνεται; Γίνεται!

Ονειρεύεστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ; Ελάτε μαζί μας για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, με τη σιγουριά της βραβευμένης Πρότυπης Παιδικής Διαδραστικής Σκηνής του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση» (Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας – Βρυξέλλες 2015)

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8645400 για να διοργανώσουμε μαζί, την πιο όμορφη γιορτή!
Όλα τα πάρτυ μας, πραγματοποιούνται μαζί με τις παιδικές μας παραστάσεις (επιλογή από 6 θεατρικά, διαδραστικά έργα, όπου όλα τα παιδιά πρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς!), με πολλά κεράσματα και γλυκές εκπλήξεις!

 

Περισσότερα